Co. van de Quanshengdruk, Ltd.

20-jarige ervaring, fty gebieden 12.000 vierkante meters

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Quansheng Printing Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Gedrukte Verpakkende Film voor verkoop
Van goede kwaliteit Gedrukte Verpakkende Film voor verkoop
„Werkelijk groot gewaardeerd aan uw kwaliteitscontrole, en ook uw efficiënt antwoord. Wij zullen opnieuw tot meer producten van u voortaan“ absoluut opdracht geven

—— Mr.Arnon

Wij zijn werkelijk gelukkig om met QUANSHENG-DRUK te werken. Zij zijn werkelijk professioneel en de dienst is werkelijk zeer goed. Hartelijk dank.

—— Mr.Yusuf

Dank u quansheng, voor het geven van me goed advies op ons ontwerp van de koffiezak. De zak is aardig!! Ik houd zeer van het.

—— Ms.Alejandra

houd kopend het broodje van de de kopfilm van de melkthee twee jaar. de kwaliteit is stabiel en de prijs is alle good.wish u kerels altijd goed geluk.

—— Mr.Thanpon

Ik ben online Chatten Nu

Quansheng Printing Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd. Quansheng Printing Co.,Ltd.
Factory Overview Factory Overview Factory Overview Factory Overview verpakking workshop Lamineringsworkshop Het scheuren van Workshop De Workshop van de gravuredruk

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : QUANSHENG
Aantal werknemers : 101~150
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 60% - 70%
Factory Areas: 130,000 Square Feet

De Quanshengdruk is een professionele fabrikant belast met de industrie van flexibele verpakking & druk, integrerend met R&D, maken van clichés, druk, zak makend, kwaliteitscontrole en de naverkoopdienst.

 

Ons bedrijf heeft rijke ervaring in verpakkingsindustrie met 20-jarige ontwikkeling verzameld, en wij hadden sommige machines van de hoge snelheids automatische druk, hoge snelheid het lamineren machines geïntroduceerd, zak-maakt machines en verwant materiaal. Op basis van internationaal de kwaliteitsbewakingssysteem van ISO, produceren wij koffiezakken, verzegelde de acht-kant zakken, ritssluitingszakken, tribune op zak met spuiten, retortzakken op hoge temperatuur, vacuüm verzegelde zak, kraftpapier-document zakken, leeg theezakje, droge voedselzak, hete versierings vlakke zak, wassende detergent zakken, kruidzak, evenals de kop verzegelende film van de melkthee en volledige kleur gedrukte het lamineren filmbroodjes.

 

Onze fabriek behandelt gebieden rond 130.00 vierkante voet (ongeveer 12.000 vierkante meters) met strikt-opgeleide, deskundige werknemers, en wij houden betrouwbaar en betrouwbaar ons altijd. Oprecht wensen wij om vriendschappelijke samenwerkingsverhoudingen op lange termijn met klantenhuis te vestigen en in het buitenland, om wederzijdse voordelen te verdienen!

Contactgegevens
Quansheng Printing Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Clark Chan

Tel.: 86-768-5813656

Fax: 86-768-5821161

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)